Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Halsteren

Door het installeren van een alarmsysteem in Halsteren kan je met een gerust hart de deur uit. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij onraad en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp lees je praktische informatie over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Daarnaast check je hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Halsteren en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-halsteren

Alarminstallatie Halsteren laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een ongewone beweging slaat het alarm aan en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Halsteren? In het stukje hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, geluidsalarm, E-mail, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Halsteren en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Halsteren?

Krijg verschillende offertes van specialisten uit jouw regio

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer woningen in de gemeente Bergen op Zoom laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dat batterijen niet eeuwig meegaan en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Investering inclusief montage: €675,00 – €1650,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 – €2200,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1250,00 tot circa €2350,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Halsteren.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Halsteren (mei 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Toch, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het bijgaande overzicht bekijk je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Halsteren. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als HEKA en JSC Merseta. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Lepelstraat, Dinteloord, De Heen en Putte.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Halsteren te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Halsteren vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een effectieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In de regel bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, Foscam, TP-Link, D-Link, Somfy of Yale, Netamo, Eufy, Hombli, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Halsteren?

De kosten van een goed alarmsysteem in Halsteren voor thuis liggen gemiddeld tussen de €325,00 en €1000,00. De totaalprijs is afhakelijk van het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een professional zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €47,50 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij detectie ontvang je op diverse manieren een signaal. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een set met analoge camera’s, vanaf €300,00 per stuk. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €375,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Halsteren.


Postcodegebied: 4660, 4661

Plaats een reactie