Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Putte

Met een alarmsysteem in Putte beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp bieden we betrouwbare informatie over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Verder bekijk je op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Putte en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-putte

Alarminstallatie Putte laten installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en belt direct de bewoners of andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Putte? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier kom je erachter welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Indien gewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Putte en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De specialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Putte?

Bekijk actuele prijzen bij experts in jouw buurt

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Woensdrecht laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Daarbij dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Let erop dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €1650,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €950,00 oplopend tot €2350,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1750,00 tot wel €2000,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Putte.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, ID, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Putte (mei 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel ontdek je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Putte. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Intersteel en Optex. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in De Heen, Halsteren, Ossendrecht en Huijbergen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Putte te verminderen. Lees ook meer info over Soorten alarminstallaties.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Putte vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een innovatieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Dikwijls bieden zij de optie tot een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, Bosch, D-Link, TP-Link & Netamo, Eve, Hombli, Yale, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Putte?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Putte voor thuis liggen gemiddeld tussen de €425,00 en €875,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het type installatie, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er gaande is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Middels Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 & €42,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een foute beweging krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €225,00 per camera. Liever een systeem met HD-beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €475,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Putte.


Postcodegebied: 4645

Plaats een reactie