Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Huijbergen

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Huijbergen beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Als extra voordeel kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs check je uitgebreide info over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend bekijk je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Huijbergen en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-huijbergen

Alarminstallatie Huijbergen installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een verdachte poging wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Huijbergen? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Huijbergen en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De woningbeveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die ingelicht moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Huijbergen?

Ontvang gratis offertes van bedrijven in direct regio

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Woensdrecht laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, camerabewaking. Verder dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 tot +/- €2250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €1200,00 tot wel €1850,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze onderdelen.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1200,00 – €1900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Huijbergen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Huijbergen (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder vind je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Huijbergen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Heek en Copper Safety. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Ossendrecht, Putte, Hoogerheide en Ossenisse.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven praktische tips om de opties voor inbraak in Huijbergen te beperken. Bekijk ook meer informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Huijbergen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een vernuftige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, TP-Link, EZVIZ, Foscam & Arlo, Hombli, Netamo, Eve, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Huijbergen?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Huijbergen voor thuis liggen gemiddeld tussen de €575,00 en €1175,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of rookmelder, de grootte van het huis, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen analyseert een operator wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker van de meldkamer neemt contact op met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Met Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 en €50,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een ongewone beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 per camera. Zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera vanaf €525,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Huijbergen.


Postcodegebied: 4635

Plaats een reactie