Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hoogerheide

Door het installeren van een alarmsysteem in Hoogerheide beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij een inbraak en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Evenzeer kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp delen wij goede details over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste check je op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Hoogerheide en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-hoogerheide

Alarminstallatie Hoogerheide aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hoogerheide? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan weet je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hoogerheide en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Hoogerheide?

Vraag offertes op bij installateurs in jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Woensdrecht laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, met units die werken met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1750,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Investering inclusief installatie: €1250,00 – €2400,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1600,00 tot +/- €2800,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder lees je meer over veilig wonen in Hoogerheide.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pincode, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hoogerheide (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel tonen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hoogerheide. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Omikron en Salvus. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Huijbergen, Ossendrecht, Ossenisse en Walsoorden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we praktische tips om de opties voor inbraak in Hoogerheide te beperken. Lees ook meer info over Rookmelder.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Hoogerheide vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, TP-Link, Somfy, EZVIZ & Netamo, Eve, Yale, Arlo, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Hoogerheide?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Hoogerheide voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1425,00. De normale prijs is afhakelijk van het gekozen systeem, de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het soort woning, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt een medewerker meteen wat er rondom het huis gebeurt en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners bij een noodgeval Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 & €55,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een mix van enkele losse camera’s, vanaf €300,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €375,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Hoogerheide.


Postcodegebied: 4630, 4631, 4641

Plaats een reactie