Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gorredijk

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Gorredijk kan je met een gerust hart de deur uit. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp tonen wij betrouwbare info over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op deze site toonaangevende beveiligingsbedrijven in Gorredijk en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-gorredijk

Alarminstallatie Gorredijk installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een ongewone beweging zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een expert volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gorredijk? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan bepaal je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld woningalarm moeten er overal draden worden getrokken wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, E-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Een interessante keuze is een automatische melding naar de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gorredijk.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Gorredijk?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in jouw buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Opsterland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 tot wel €1600,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1000,00 tot +/- €1750,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1750,00 oplopend tot €2600,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Gorredijk.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gorredijk (februari 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In dit overzicht delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gorredijk. Zij kunnen je helpen met merken zoals Chiron en Duracell. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in Jonkerslân, Langezwaag, Blesdijke en De Blesse.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de kans op inbraak in Gorredijk te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Brandblusser.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Gorredijk vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Friesland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een ingenieuze alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Mogelijk kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, Foscam, EZVIZ, D-Link, Somfy of Netamo, Hombli, Eve, Eufy, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Gorredijk?

De kosten van een slim alarmsysteem in Gorredijk voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €1250,00. De offerteprijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Als het alarm een signaal opvangt checkt de centralist wat er rondom het huis gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een professional waarschuwt de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en +/- €50,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €425,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Gorredijk.


Postcodegebied: 8400, 8401

Plaats een reactie