Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Walsoorden

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Walsoorden beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp tonen wij handige informatie over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend bekijk je op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Walsoorden en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-walsoorden

Alarminstallatie Walsoorden laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij onraad gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Als extra optie wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Walsoorden? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo ontdek je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en is een stuk flexibeler. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden meerdere type alarmen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Walsoorden en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De installateur demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Walsoorden?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in jouw buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Hulst hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening. Eveneens heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1350,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1050,00 tot ongeveer €1750,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1600,00 tot ongeveer €3000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Walsoorden.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, druppel, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Walsoorden (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In dit overzicht tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Walsoorden. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als PowerCell en Clarius. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Ossenisse, Hoogerheide, Kloosterzande en Lamswaarde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen handig tips om de kans op inbraak in Walsoorden te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Walsoorden vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In de regel heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam, TP-Link of Yale, Arlo, Eufy, Eve, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Walsoorden?

De kosten van een goed alarmsysteem in Walsoorden voor thuis liggen gemiddeld tussen de €425,00 en €800,00. De exacte prijs komt tot stand door het soort alarm, het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of gasdetector, het aantal kamers, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 & €40,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €300,00 per aansluiting. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €625,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Walsoorden.


Postcodegebied: 4588

Plaats een reactie