Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gees

Dankzij een alarmsysteem in Gees beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. In onze keuzehulp tonen wij uitgebreide info over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Gees en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-gees

Alarminstallatie Gees laten installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch detectiesysteem dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij onraad slaat het alarm aan en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent analyseert de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gees? Hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier markeer je welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. M.b.t. inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de alarmcentrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gees en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Gees?

Ontvang gratis offertes van specialisten uit de regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer mensen in de gemeente Coevorden hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 oplopend tot €1350,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1275,00 – €2350,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bekabelde sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1350,00 tot en met €2400,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Gees.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gees (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht delen wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gees. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Carrier en Paxton. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Zwinderen, Klijndijk, Oosterhesselen en Eeserveen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden handig tips om de kans op inbraak in Gees te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Informatie over alarmsystemen.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Gees vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Drenthe onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij bieden een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Steeds vaker kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, EZVIZ, D-Link, TP-Link, Bosch + Netamo, Hombli, Eufy, Yale, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Gees?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Gees voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €400,00 en €1000,00. De uiteindelijke prijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent belt direct de bewoners of andere contactpersonen in het geval van een inbraak of brand. Middels Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 per stuk. Voorkeur voor haarscherp beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €500,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Gees.


Postcodegebied: 7863

Plaats een reactie