Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hei- en Boeicop

Dankzij een alarmsysteem in Hei- en Boeicop beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp vind je uitgebreide info over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Hei- en Boeicop en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-hei--en-boeicop

Alarminstallatie Hei- en Boeicop laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een expert volgt de situatie meteen op en belt direct de bewoners. Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hei- en Boeicop? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hei- en Boeicop en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Hei- en Boeicop?

Krijg verschillende offertes van experts in jouw regio

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Vijfheerenlanden beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening. Ook zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 tot wel €1400,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €2350,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1400,00 oplopend tot €2450,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Hei- en Boeicop.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hei- en Boeicop (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Toch, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel ontdek je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hei- en Boeicop. Zij werken met gangbare merken als JAGO en Honeywell. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Vianen, Leerdam, Hoef en Haag en Hagestein.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Hei- en Boeicop te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Toegangscontrole.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Hei- en Boeicop vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Utrecht zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Optioneel kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, Bosch, D-Link, Somfy + Netamo, Hombli, Yale, Eve, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Hei- en Boeicop?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Hei- en Boeicop voor thuis liggen je tussen de €375,00 en €1100,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het soort systeem, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, de grootte van het huis, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit bekijkt een medewerker meteen wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm Met Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 en €42,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij onraad ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €250,00 per camera. Zoek je een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €400,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Hei- en Boeicop.


Postcodegebied: 4126

Plaats een reactie