Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zierikzee

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Zierikzee verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij onraad en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp lees je praktische informatie over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je hier toonaangevende beveiligingsbedrijven in Zierikzee en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-zierikzee

Alarminstallatie Zierikzee laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij onraad en inbraak. Bij verdachte omstandigheden gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties wordt jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een professional controleert het signaal en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodsituatie worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zierikzee? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie maak je een plan welke deuren en ramen voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is extra service van de alarmcentrale (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zierikzee en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De expert geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Zierikzee?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven in direct regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Schouwen-Duiveland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk lees je er alles over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 oplopend tot €2150,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Investering inclusief installatie: €1225,00 tot wel €2400,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1400,00 tot wel €1950,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Zierikzee.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zierikzee (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Toch, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder bekijk je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zierikzee. Zij hebben ervaring met merken als Aritech en Fire King. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Ouwerkerk, Oosterland, Uitwijk en Waardhuizen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Zierikzee te beperken. Lees ook meer info over Stil alarm.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Zierikzee vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Mogelijk bieden zij de optie tot een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Somfy, TP-Link, EZVIZ, Bosch + Netamo, Yale, Eufy, Eve, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Zierikzee?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Zierikzee voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1200,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis analyseert een operator of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een expert neemt contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en +/- €52,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij ongewone situaties wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 per unit. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €400,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Zierikzee.


Postcodegebied: 4300, 4301, 4302, 4303

Plaats een reactie