Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Vlierden

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Vlierden beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Evenzeer heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp tonen wij populaire details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op deze pagina bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Vlierden en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-vlierden

Alarminstallatie Vlierden laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een ongewone beweging gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een specialist analyseert de melding en belt direct de bewoners. Bij een geverifieerde alarmmelding schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Vlierden? In ons speciale stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier bepaal je welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Vlierden.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Vlierden?

Vergelijk tarieven van installateurs uit jouw regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Deurne houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Daarnaast heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 – €1450,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1300,00 tot ongeveer €1800,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1400,00 oplopend tot €2050,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Vlierden.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Vlierden (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In deze tabel bieden wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Vlierden. Zij hebben ervaring met merken als Clarius en Van Lien. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Liessel, Neerkant, Beek en Donk en Mariahout.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de opties voor inbraak in Vlierden te beperken. Check ook extra informatie over Sirenes.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Vlierden vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een vernuftige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch & Eve, Eufy, Hombli, Arlo, Yale.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Vlierden?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Vlierden voor thuis liggen tussen de €475,00 en €925,00. De normale prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, het aantal extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties controleert een centralist of er een dreigende situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De beveiliger belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij overval, inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €30,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een foute beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Wil je optimaal gedetailleerd beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Vlierden.


Postcodegebied: 5756

Plaats een reactie