Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beek en Donk

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Beek en Donk is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je meer gemoedsrust. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp tonen wij praktische informatie over de meest bekende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bekijk je hier bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Beek en Donk en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-beek-en-donk

Alarminstallatie Beek en Donk laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch apparaat dat een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij onraad gaat het alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Wanneer je dat wil is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De operator bekijkt wat er aan de hand is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beek en Donk? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier ontdek je welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: magneetcontacten, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, E-mail, telefonische oproep, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan kosteloos diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beek en Donk en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De woningbeveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een handig alarmsysteem kopen in Beek en Donk?

Ontvang gratis offertes van vakmannen uit de regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Laarbeek kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Eveneens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1750,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 tot +/- €1700,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1800,00 tot €2850,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Beek en Donk.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beek en Donk (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beek en Donk. Zij kunnen je helpen met merken zoals Asecos en Wertheim. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Vlierden, Liessel, Mariahout en Lieshout.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Beek en Donk te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Bewegingsmelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Beek en Donk vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een intelligente alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, Foscam, EZVIZ, Bosch, TP-Link of Yale, Eve, Eufy, Hombli, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Beek en Donk?

De kosten van een slim alarmsysteem in Beek en Donk voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1250,00. De uiteindelijke prijs wordt beïnvloed door welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt een medewerker meteen wat er gaande is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional belt direct de bewoners of andere contactpersonen als er sprake is van inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 & €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij ongewone situaties is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €225,00 p/stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €375,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Beek en Donk.


Postcodegebied: 5740, 5741

Plaats een reactie