Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Laarbeek

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Laarbeek beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp check je betrouwbare informatie over de meest bekende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Laarbeek en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-laarbeek

Alarminstallatie Laarbeek laten plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij beweging slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Laarbeek? In het bijgaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Daardoor maak je een plan welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, SMS, telefonische oproep, E-mail. Een interessante keuze is extra service van een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Laarbeek en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De beveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Laarbeek?

Vraag offertes op bij installateurs in jouw regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Laarbeek hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Tevens moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 oplopend tot €1600,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €950,00 tot wel €2000,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1900,00 oplopend tot €2800,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Laarbeek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, pincode, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Laarbeek (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de tabel hieronder check je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Laarbeek. Zij werken met gangbare merken als Alphavision en Videx. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Deurne, Venray, Asten en Someren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we praktische tips om de opties voor inbraak in Laarbeek te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Laarbeek vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij bieden een slimme alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Mogelijk kan jij hier ook terecht voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, EZVIZ, TP-Link, Bosch + Arlo, Eve, Netamo, Eufy, Hombli.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Laarbeek?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Laarbeek voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €350,00 en €900,00. De exacte prijs komt tot stand door het gekozen systeem, de extra opties zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij onraad en inbraak bekijkt een medewerker meteen of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een professional neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 & €55,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een foute beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een goedkope optie is een aantal slimme camera’s, vanaf €300,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera voor €450,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Laarbeek.


Postcodegebied: 5738

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie