Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lieshout

Dankzij een alarmsysteem in Lieshout beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Ook geeft het huisalarm ook een signaal af bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je handige info over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Daarnaast verstrekken we op deze site verschillende beveiligingsbedrijven in Lieshout en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-lieshout

Alarminstallatie Lieshout aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch mechanisme dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een foute beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De centralist analyseert de situatie en belt direct de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lieshout? In ons speciale stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Daardoor markeer je welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lieshout en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Lieshout?

Vergelijk tarieven van experts uit de regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Laarbeek beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders. Daarbij dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot +/- €1900,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijzen inclusief installatie: €1200,00 tot €2250,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1600,00 tot €2200,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Lieshout.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lieshout (maart 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel bekijk je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lieshout. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Intersteel en Videx. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Mariahout, Beek en Donk, Aarle-Rixtel en Mierlo.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Lieshout te limiteren. Check ook extra informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Lieshout vergelijken in maart 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een vernuftige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Doorgaans bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, Somfy, TP-Link, Foscam + Yale, Eufy, Hombli, Eve, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Lieshout?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Lieshout voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €375,00 en €1025,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij onraad en inbraak checkt de centralist of er een dreigende situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator neemt contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 & €52,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep, SMS. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €275,00 per unit. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera vanaf €475,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Lieshout.


Postcodegebied: 5737

Plaats een reactie