Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Deurne

Door het installeren van een alarmsysteem in Deurne beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp lees je betrouwbare informatie over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder doorzoek je op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Deurne en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-deurne

Alarminstallatie Deurne laten installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch detectiesysteem dat via sensoren een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Bij een noodsituatie worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Deurne? In het onderstaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier weet je welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Deurne en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Deurne?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts in jouw buurt

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Deurne hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders. Daarnaast heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €1350,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijs inclusief installatie: €1175,00 tot +/- €1650,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €2000,00 tot circa €2000,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Deurne.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Deurne (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de tabel hieronder delen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Deurne. Zij werken met gangbare merken als BBC en ABUS. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Venray, Bergen Limburg, Laarbeek en Asten.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Deurne te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Deurne vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Doorgaans kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, TP-Link, Foscam, Somfy + Eufy, Eve, Hombli, Netamo, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Deurne?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Deurne voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €825,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoudscontract.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De beveiliger neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en +/- €37,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een set met analoge camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Deurne.


Postcodegebied: 5750, 5751, 5752, 5753, 5754, 5756, 5757

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie