Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Someren

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Someren beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, beperkt de eventuele schade en geeft je een gerust en veilig gevoel. Als extra voordeel kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand of lekkage. Via onze adviseurs verstrekken we praktische informatie over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Bovendien vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Someren en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-someren

Alarminstallatie Someren installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij beweging slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Someren? In het volgende stukje leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier kom je erachter welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, SMS, E-mail, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Someren en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De expert hoe je het systeem in werking stelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die gebeld moeten worden bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Someren?

Vergelijk tarieven van installateurs uit de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Someren gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Let erop dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 tot €1300,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1050,00 tot +/- €2100,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt neem je de bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Investering inclusief aanleggen: €1300,00 – €2800,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Someren.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, pas, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Someren (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Someren. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als PowerSonic en Effeff. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Asten, Laarbeek, Helmond en Son en Breugel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven relevante tips de opties voor inbraak in Someren te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Draadloos alarmsysteem.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Someren vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een innovatieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In potentie kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, D-Link, Bosch, Somfy, TP-Link & Hombli, Arlo, Eve, Yale, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Someren?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Someren voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €975,00. De totaalprijs is afhakelijk van het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker neemt contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €50,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij onraad is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, e-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €175,00 per aansluiting. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Someren.


Postcodegebied: 5710, 5711, 5712

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie