Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gapinge

Met een alarmsysteem in Gapinge is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp tonen wij betrouwbare informatie over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien verstrekken we op deze site een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Gapinge en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-gapinge

Alarminstallatie Gapinge laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden zal het alarm afgaan en ontvang jij op je telefoon een melding. Als extra optie wordt jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een expert analyseert de melding en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gapinge? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de zwakke plekken liggen. Daardoor markeer je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, E-mail, SMS, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gapinge en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De expert demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Gapinge?

Krijg verschillende offertes van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Veere houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders. Tevens moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, dat werkt op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 tot +/- €1250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Onkosten inclusief installatie: €1100,00 oplopend tot €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1250,00 tot circa €1950,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Gapinge.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, tag, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gapinge (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht vind je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gapinge. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als De Raat en Videx. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Serooskerke, Vrouwenpolder, Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de opties voor inbraak in Gapinge te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Bewegingsmelder.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Gapinge vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een intelligente alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Regelmatig bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, Somfy, EZVIZ, D-Link of Arlo, Hombli, Eve, Netamo, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Gapinge?

De kosten van een slim alarmsysteem in Gapinge voor thuis liggen ongeveer tussen de €475,00 en €1075,00. De uiteindelijke prijs hangt af van het soort alarm, extra opties zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt de centralist direct of er een noodzaak is en of ze direct in actie moeten komen. Een agent neemt contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Met Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 en +/- €37,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, e-mail, SMS, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €150,00 per camera. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Gapinge.


Postcodegebied: 4352

Plaats een reactie