Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Serooskerke

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Serooskerke beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp delen wij uitgebreide informatie over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Serooskerke en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-serooskerke

Alarminstallatie Serooskerke laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een foute beweging zal het alarm afgaan en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker analyseert de melding en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Serooskerke? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie maak je een plan welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem moeten er overal draden worden getrokken waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We differentiëren diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Serooskerke en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De woningbeveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Serooskerke?

Vraag offertes op bij installateurs in jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Schouwen-Duiveland beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Verder dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €800,00 oplopend tot €1500,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarief inclusief installatie: €1025,00 oplopend tot €1700,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1250,00 tot +/- €3000,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Serooskerke.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Serooskerke (juni 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder ontdek je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Serooskerke. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Menvier en Sony. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Vrouwenpolder, Oostkapelle, Gapinge en Arnemuiden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je 10 handige tips om de kans op inbraak in Serooskerke te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Sirenes.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Serooskerke vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In de regel werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, TP-Link, Bosch, Somfy & Eufy, Eve, Hombli, Netamo, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Serooskerke?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Serooskerke voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €475,00 en €1475,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het type installatie, de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de actuele status is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een specialist neemt contact op met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 en +/- €40,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €300,00 p/stuk. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €375,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Serooskerke.


Postcodegebied: 4327, 4353

Plaats een reactie