Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oostkapelle

Dankzij een alarmsysteem in Oostkapelle is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een actieve alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp delen wij betrouwbare info over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast check je op deze pagina een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Oostkapelle en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-oostkapelle

Alarminstallatie Oostkapelle laten installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij onraad wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert kijkt de melding na en probeert contact te leggen met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oostkapelle? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier kom je erachter welke ramen en deuren minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met het oog op inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oostkapelle en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De vakman demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd zodra het alarm afgaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Oostkapelle?

Krijg verschillende offertes van specialisten in jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Veere beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene. Ook heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Let erop dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot €1900,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €900,00 – €1650,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bekabelde componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1100,00 tot ongeveer €2650,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Oostkapelle.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, druppel, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oostkapelle (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oostkapelle. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Cadxx en ABUS. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Domburg, Westkapelle, Vrouwenpolder en Serooskerke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven populaire tips om de opties voor inbraak in Oostkapelle te beperken. Of klik door voor meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Oostkapelle vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een effectieve alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Optioneel kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, D-Link, TP-Link, Somfy + Eve, Eufy, Hombli, Netamo, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Oostkapelle?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Oostkapelle voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1400,00. De exacte prijs is afhakelijk van het gekozen systeem, extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij onraad en inbraak bekijkt de centralist direct wat er aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker waarschuwt de bewoners Bij een noodsituatie Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en €32,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, telefonische oproep, e-mail, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Oostkapelle.


Postcodegebied: 4356

Plaats een reactie