Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zeegse

Dankzij een alarmsysteem in Zeegse beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp check je handige details over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste check je op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Zeegse en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-zeegse

Alarminstallatie Zeegse installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een agent bekijkt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zeegse? Hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier kom je erachter welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zeegse.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De specialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Zeegse?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven in jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Tynaarlo kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening. Daarnaast moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot +/- €1500,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €900,00 tot €1600,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €3000,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Zeegse.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, ID, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zeegse (november 2023)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de bijgaande tabel check je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zeegse. Zij kunnen je helpen met merken zoals Secuplus en Ajax. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in Taarlo, Rhee, Vries en Noordlaren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de kans op inbraak in Zeegse te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Alarmlicht.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Zeegse vergelijken in november 2023

In de provincie Provincie Drenthe leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een vernuftige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In de regel kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, EZVIZ, Foscam, TP-Link, Somfy of Netamo, Eufy, Arlo, Hombli, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Zeegse?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Zeegse voor thuis liggen ongeveer tussen de €550,00 en €1225,00. De precieze prijs wordt beïnvloed door welk alarm je kiest, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties controleert een centralist wat er rondom het huis gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en +/- €37,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Zodra het alarm wordt getriggerd wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €175,00 per aansluiting. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €600,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Zeegse.


Postcodegebied: 9483

Plaats een reactie