Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Posterholt

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Posterholt beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, geeft een melding bij een inbraakpoging en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we betrouwbare informatie over de mogelijke systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Posterholt en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-posterholt

Alarminstallatie Posterholt laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en ontvang jij op je telefoon een melding. Als extra optie wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De centralist bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Posterholt? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Met deze informatie maak je een plan welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt zo snel mogelijk 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Posterholt en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Posterholt?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in de buurt

Advies: Type beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Roerdalen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Aandachtspunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot wel €1500,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1075,00 – €1800,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1150,00 tot en met €2350,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in Posterholt.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pas, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Posterholt (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In deze tabel check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Posterholt. Zij hebben ervaring met merken als Optex en ABI. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Vlodrop, Montfort, Maasbracht en Herten.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Posterholt te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Soorten alarminstallaties.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Posterholt vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Mogelijk kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, D-Link, TP-Link, Somfy + Yale, Eve, Netamo, Eufy, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Posterholt?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Posterholt voor thuis liggen tussen de €575,00 en €1300,00. De uiteindelijke prijs hangt af van het type installatie, de aanvullende diensten zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak controleert een centralist wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een professional stelt woningeigenaren op de hoogte Bij brand, inbraak of een overval Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 & €35,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Zodra het alarm wordt getriggerd is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een set met analoge camera’s, vanaf €225,00 per unit. Liever optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Posterholt.


Postcodegebied: 6060, 6061

Plaats een reactie