Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Werkhoven

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Werkhoven verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp bieden we handige informatie over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Tevens bieden we op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Werkhoven en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-werkhoven

Alarminstallatie Werkhoven plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij detectie gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Werkhoven? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan maak je een plan welke ramen en deuren voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Werkhoven en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De expert laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Werkhoven?

Vraag offertes op bij bedrijven in jouw buurt

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Bunnik laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling. Ook zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1800,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarief inclusief installatie: €1075,00 tot ongeveer €2150,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt neem je de bekabelde componenten, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze sensors.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1650,00 – €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Werkhoven.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Werkhoven (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Werkhoven. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Axis en Asecos. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Ossenwaard, t Goy, Odijk en Driebergen-Rijsenburg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Werkhoven te beperken. Check ook extra informatie over Rookmelder.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Werkhoven vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Utrecht zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In de regel kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, D-Link, Foscam, EZVIZ, Somfy + Yale, Hombli, Arlo, Netamo, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Werkhoven?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Werkhoven voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 en €950,00. De precieze prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, extra services zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen controleert een centralist wat er gaande is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een professional zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en €35,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een combinatie van basis camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Werkhoven.


Postcodegebied: 3985

Plaats een reactie