Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem t Goy

Door het plaatsen van een alarmsysteem in t Goy heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens kan een huisalarm een signaal geven bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs vind je uitgebreide details over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast bekijk je op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in t Goy en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-t-goy

Alarminstallatie t Goy aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een verdachte poging zal het alarm worden geactiveerd en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker bekijkt de melding en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in t Goy? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Op die manier ontdek je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in t Goy en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in t Goy?

Vraag offertes op bij installateurs uit jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Houten hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot wel €1950,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1275,00 tot wel €1950,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1950,00 oplopend tot €2600,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in t Goy.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in t Goy (juni 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder delen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in t Goy. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Sentrol en Axis. Of bekijk installatiebedrijven en leveranciers in Schalkwijk, Tull en ’t Waal, Ossenwaard en Werkhoven.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven handig tips om de kans op inbraak in t Goy te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf t Goy vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Utrecht leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Meestal kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam, Somfy of Yale, Hombli, Arlo, Eve, Eufy.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in t Goy?

De kosten van een veilig alarmsysteem in t Goy voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €450,00 en €1400,00. De exacte prijs is afhakelijk van het type alarm, extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, de grootte van het huis, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak checkt de centralist wat er gaande is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij brand, inbraak of een overval Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en €40,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €150,00 per aansluiting. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera voor €575,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur t Goy.


Postcodegebied: 3997

Plaats een reactie