Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Voorthuizen

Dankzij een alarmsysteem in Voorthuizen is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Tevens signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp bieden we populaire info over de mogelijke systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop tonen wij op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Voorthuizen en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-voorthuizen

Alarminstallatie Voorthuizen aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een foute beweging slaat het alarm aan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De centralist bekijkt wat er aan de hand is en belt direct de bewoners. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Voorthuizen? Hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm, SMS. Een interessante keuze is een standaard melding richting de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Voorthuizen en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Voorthuizen?

Vergelijk tarieven van experts in jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Barneveld houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening. In aanvulling daarop moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €800,00 tot +/- €1250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1225,00 tot ongeveer €2300,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bedrade sensoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1350,00 tot +/- €2900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Voorthuizen.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Voorthuizen (juli 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Voorthuizen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Garvan en Ewent. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Terschuur, Zwartebroek, Stroe en Kootwijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Voorthuizen te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Meldkamer.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Voorthuizen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Zij bieden een vernuftige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In de regel kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, D-Link, EZVIZ, Bosch + Arlo, Hombli, Eufy, Yale, Netamo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Voorthuizen?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Voorthuizen voor thuis liggen ongeveer tussen de €475,00 en €1500,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct wat er rondom het huis gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een professional waarschuwt de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Met Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en €37,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij verdachte omstandigheden kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €500,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Voorthuizen.


Postcodegebied: 3780, 3781

Plaats een reactie