Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ursem

Met een alarmsysteem in Ursem beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp delen wij praktische informatie over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens verstrekken we op deze pagina bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Ursem en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-ursem

Alarminstallatie Ursem laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch waarschuwingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een foute beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Soms wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een expert volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ursem? In dit handige stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan bepaal je welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Een interessante keuze is een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ursem en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De beveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Ursem?

Ontvang gratis offertes van bedrijven in de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Koggenland houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders. Ook moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1950,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1050,00 tot €2100,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De betrouwbaarheid is hoog, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1250,00 tot ongeveer €2500,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Ursem.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ursem (juni 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ursem. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Ajax en Ewent. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Ursem, Berkhout, Spierdijk en Schermerhorn.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we handig tips om de opties voor inbraak in Ursem te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Stil alarm.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Ursem vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Optioneel werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, Somfy, Foscam, EZVIZ, Bosch + Eufy, Netamo, Hombli, Yale, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Ursem?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Ursem voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €1250,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, de additionele services zoals camerabeveiliging of brandmelder, het soort woning, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte bij een noodgeval Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een ongewone beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een set met analoge camera’s, vanaf €150,00 per camera. Heb je liever de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera voor €575,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Ursem.


Postcodegebied: 1645

Plaats een reactie