Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Stroe

Dankzij een alarmsysteem in Stroe beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je goede informatie over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend check je op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Stroe en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-stroe

Alarminstallatie Stroe laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De beveiliger bekijkt de melding en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Stroe? In het gedeelte hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Zo bepaal je welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Kies het soort alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Stroe en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De expert demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Stroe?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven in jouw buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer mensen in de gemeente Barneveld houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Minpunten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 oplopend tot €1500,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit gezien als een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1075,00 tot +/- €1950,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1250,00 – €2350,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Stroe.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Stroe (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Stroe. Zij werken met gangbare merken als Fixapart en BT. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in Voorthuizen, Terschuur, Kootwijk en Kootwijkerbroek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Stroe te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Stroe vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Zij bieden een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Mogelijk werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, Foscam, TP-Link, Bosch & Eve, Eufy, Netamo, Hombli, Arlo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Stroe?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Stroe voor thuis liggen tussen de €475,00 en €1000,00. De totaalprijs is afhakelijk van het soort alarm, de extra opties zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten analyseert een operator wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €35,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm, SMS. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per unit. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €450,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Stroe.


Postcodegebied: 3776

Plaats een reactie