Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Deurze

Door het installeren van een alarmsysteem in Deurze is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarbij heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp verstrekken we populaire info over de beschikbare systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Bovendien bekijk je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Deurze en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-deurze

Alarminstallatie Deurze laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker analyseert de melding en neemt telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een overval, inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Deurze? In het gedeelte hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier markeer je welke risicovolle plekken verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Een interessante keuze is een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Deurze.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De woningbeveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Deurze?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen uit de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Aa en Hunze kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, rookmelders. Eveneens dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €2100,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een waterdicht systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijzen inclusief installatie: €1250,00 oplopend tot €2250,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1800,00 – €1950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Deurze.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Deurze (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht delen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Deurze. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Aritech en Wertheim. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Balloo, Balloërveld, Eleveld en Geelbroek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we 10 handige tips om de opties voor inbraak in Deurze te verkleinen. Check ook extra informatie over Brandblusser.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Deurze vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Drenthe onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een intelligente alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Mogelijk kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, Bosch, Foscam, D-Link, TP-Link & Hombli, Eufy, Netamo, Eve, Arlo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Deurze?

De kosten van een slim alarmsysteem in Deurze voor thuis liggen gemiddeld tussen de €450,00 en €800,00. De uiteindelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort systeem, de aanvullende diensten zoals camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er rondom het huis gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. Een specialist waarschuwt de bewoners bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 & €45,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Liever een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €625,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Deurze.


Postcodegebied: 9457

Plaats een reactie