Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Schoonrewoerd

Door middel van een alarmsysteem in Schoonrewoerd verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens zal het huisalarm afgaan bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs delen wij handige informatie over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder check je hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Schoonrewoerd en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-schoonrewoerd

Alarminstallatie Schoonrewoerd laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij onraad gaat het alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Schoonrewoerd? In dit handige stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan maak je een plan welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Mogelijk is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Schoonrewoerd en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Schoonrewoerd?

Ontvang gratis offertes van experts in de buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Vijfheerenlanden kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene. Daarbij zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot +/- €2100,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €925,00 tot €1950,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1100,00 tot +/- €2750,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Schoonrewoerd.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, druppel, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Schoonrewoerd (juni 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Schoonrewoerd. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Solo en MDK. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Asperen, Acquoy, Leerdam en Vianen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Schoonrewoerd te verminderen. Lees ook meer info over Telefoonmelding.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Schoonrewoerd vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Utrecht kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In veel gevallen bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, Foscam, EZVIZ, TP-Link, Bosch & Arlo, Eufy, Eve, Yale, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Schoonrewoerd?

De kosten van een goed alarmsysteem in Schoonrewoerd voor thuis liggen gemiddeld tussen de €325,00 en €900,00. De totale prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt checkt de centralist of er een noodzaak is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker stelt woningeigenaren op de hoogte als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en +/- €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, SMS. Als je kiest voor een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Liever haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera voor €475,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Schoonrewoerd.


Postcodegebied: 4145

Plaats een reactie