Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Loosbroek

Door het installeren van een alarmsysteem in Loosbroek beveilig je jouw huis tegen inbraak. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Eveneens geeft het huisalarm ook een signaal af bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp delen wij betrouwbare details over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Loosbroek en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-loosbroek

Alarminstallatie Loosbroek aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging zal het alarm afgaan en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Loosbroek? In het bijgaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Daardoor weet je welke ingangen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bekabelde optie wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Loosbroek.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen binnen een korte periode. De specialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Loosbroek?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Bernheze houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening. Verder zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot €1950,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €900,00 – €2050,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensors.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1650,00 tot wel €2500,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Loosbroek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Loosbroek (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de onderstaande tabel bekijk je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Loosbroek. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Allmatic en PowerCell. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch, Erp en Veghel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen praktische tips om de opties voor inbraak in Loosbroek te verkleinen. Check ook extra informatie over Koolmonoxidemelder.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Loosbroek vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Vaak kan jij hier ook terecht voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, TP-Link, D-Link, EZVIZ of Eve, Hombli, Netamo, Arlo, Yale.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Loosbroek?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Loosbroek voor thuis liggen gemiddeld tussen de €500,00 en €1425,00. De totale prijs komt tot stand door het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er precies gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerker van de meldkamer belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een geverifieerde alarmmelding Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en €35,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een aantal slimme camera’s, vanaf €250,00 per stuk. Liever haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €375,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Loosbroek.


Postcodegebied: 5471, 5472

Plaats een reactie