Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heeswijk-Dinther

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Heeswijk-Dinther schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs lees je praktische info over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens bieden we op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Heeswijk-Dinther en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-heeswijk-dinther

Alarminstallatie Heeswijk-Dinther laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij beweging zal het alarm afgaan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De beveiliger bekijkt de melding en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heeswijk-Dinther? In het bijgaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor ontdek je welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heeswijk-Dinther en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Heeswijk-Dinther?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven in jouw regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Bernheze hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, buitensirene, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking. Verder zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot €1950,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €1300,00 oplopend tot €2300,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt kies je voor bedrade onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1200,00 tot ongeveer €2050,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Heeswijk-Dinther.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, pincode, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heeswijk-Dinther (februari 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de onderstaande tabel ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heeswijk-Dinther. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als SMP en Honeywell. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Vorstenbosch, Schijndel, Loosbroek en Erp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen relevante tips de kans op inbraak in Heeswijk-Dinther te verkleinen. Lees ook meer info over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Heeswijk-Dinther vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een effectieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Mogelijk bieden zij de optie tot een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Foscam, Somfy, Bosch of Hombli, Arlo, Eve, Eufy, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Heeswijk-Dinther?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Heeswijk-Dinther voor thuis liggen gemiddeld tussen de €425,00 en €1450,00. De exacte prijs hangt af van het type systeem (draadloos of bedraad), de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt checkt de centralist wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Middels Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en €37,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Bij een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €250,00 p/stuk. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Heeswijk-Dinther.


Postcodegebied: 5472, 5473

Plaats een reactie