Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Schin op Geul

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Schin op Geul beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp bieden we betrouwbare details over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast tonen wij op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Schin op Geul en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-schin-op-geul

Alarminstallatie Schin op Geul aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden zal het systeem het alarm inschakelen en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De beveiliger onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Schin op Geul? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan kom je erachter welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, SMS. Je kunt ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Schin op Geul en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Schin op Geul?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in jouw buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Valkenburg aan de Geul beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking, bewegingsmelders. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat meer storingen kent.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot wel €1250,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijzen inclusief installatie: €950,00 tot +/- €2350,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bekabelde sensoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1300,00 oplopend tot €2150,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Schin op Geul.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Schin op Geul (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel delen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Schin op Geul. Zij hebben ervaring met merken als Axis en Invoxia. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Scheulder, Ransdaal, Valkenburg en Lemiers.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven goed werkende tips om de opties voor inbraak in Schin op Geul te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Brandblusser.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Schin op Geul vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een ingenieuze alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, Bosch, TP-Link, EZVIZ of Hombli, Arlo, Yale, Netamo, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Schin op Geul?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Schin op Geul voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €325,00 en €1025,00. De normale prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een agent waarschuwt de bewoners bij een geverifieerd alarm Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en €32,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail, SMS. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €175,00 per stuk. Zoek je een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €525,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Schin op Geul.


Postcodegebied: 6305

Plaats een reactie