Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwaal

Dankzij een alarmsysteem in Nieuwaal kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, jaagt inbrekers de deur uit en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp lees je handige informatie over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Nieuwaal en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-nieuwaal

Alarminstallatie Nieuwaal installeren

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een signalering gaat vaak een luid alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In sommige situaties wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een professional onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwaal? Hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op deze manier kom je erachter welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwaal.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Nieuwaal?

Vraag offertes op bij installateurs in direct regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Zaltbommel houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling. Ook moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €1950,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De kans op een storing is minimaal, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1250,00 – €1700,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1650,00 tot €2600,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Nieuwaal.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwaal (februari 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel ontdek je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwaal. Zij kunnen je helpen met merken zoals Texecom en Honeywell. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Bruchem, Kerkwijk, Gameren en Aalst.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we goed werkende tips om de kans op inbraak in Nieuwaal te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Toegangscontrole.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Nieuwaal vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In potentie werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, D-Link, Foscam, Somfy, TP-Link of Yale, Hombli, Arlo, Eve, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Nieuwaal?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Nieuwaal voor thuis liggen gemiddeld tussen de €600,00 en €825,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het type alarm, extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het soort woning, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij brand, inbraak of glasbreuk controleert een centralist wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en €47,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij verdachte omstandigheden ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €150,00 p/stuk. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €425,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Nieuwaal.


Postcodegebied: 5313

Plaats een reactie