Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Santpoort-Noord

Door middel van een alarmsysteem in Santpoort-Noord beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, beperkt de eventuele schade en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Eveneens signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp bieden we praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens bieden we hier erkende beveiligingsbedrijven in Santpoort-Noord en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-santpoort-noord

Alarminstallatie Santpoort-Noord installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Indien gewenst is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert bekijkt wat er aan de hand is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Santpoort-Noord? In het bijgaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier ontdek je welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Indien gewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Santpoort-Noord en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Santpoort-Noord?

Krijg verschillende offertes van vakmannen in direct regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Velsen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders. Evenzeer moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat batterijen op kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1050,00 tot wel €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1800,00 tot +/- €2850,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Santpoort-Noord.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, tag, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Santpoort-Noord (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel vind je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Santpoort-Noord. Zij werken met gangbare merken als Sony en Cadxx. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Santpoort-Zuid, Aerdenhout, Spaarnwoude en Haarlemmerliede.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Santpoort-Noord te verkleinen. Check ook extra informatie over Seniorenalarm.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Santpoort-Noord vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een vernuftige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Optioneel werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, Foscam, EZVIZ, Bosch + Yale, Eve, Eufy, Hombli, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Santpoort-Noord?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Santpoort-Noord voor thuis liggen gemiddeld tussen de €500,00 en €875,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, de additionele services zoals camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Wanneer er een melding binnenkomt zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een professional neemt contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 & €45,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een ongewone beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, e-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 per unit. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €400,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Santpoort-Noord.


Postcodegebied: 2070, 2071

Plaats een reactie