Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuw-Beijerland

Door het installeren van een alarmsysteem in Nieuw-Beijerland kan je met een gerust hart de deur uit. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp bieden we handige info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Bovendien verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Nieuw-Beijerland en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-nieuw-beijerland

Alarminstallatie Nieuw-Beijerland aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij detectie zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een agent kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuw-Beijerland? Hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Daardoor markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuw-Beijerland en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die gebeld moeten worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Nieuw-Beijerland?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten uit de regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Hoeksche Waard laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders. Tevens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €750,00 tot €1400,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €900,00 tot wel €1650,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde sensors, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €2000,00 tot en met €2900,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Nieuw-Beijerland.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuw-Beijerland (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het overzicht hieronder ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuw-Beijerland. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Ramcro en Friedland. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Piershil, Goudswaard, Oud-Beijerland en Den Bommel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven praktische tips om de kans op inbraak in Nieuw-Beijerland te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Sirenes.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuw-Beijerland vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een ingenieuze alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In de regel kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, Bosch, TP-Link, Somfy of Eve, Netamo, Hombli, Arlo, Eufy.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Nieuw-Beijerland?

De kosten van een goed alarmsysteem in Nieuw-Beijerland voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €1400,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert analyseert een operator wat er precies gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. De centralist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een geverifieerde alarmmelding Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en €42,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €250,00 p/stuk. Zoek je haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Nieuw-Beijerland.


Postcodegebied: 3264

Plaats een reactie