Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Santpoort-Zuid

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Santpoort-Zuid is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Tevens zal het huisalarm afgaan bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp verstrekken we praktische info over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder doorzoek je op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Santpoort-Zuid en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-santpoort-zuid

Alarminstallatie Santpoort-Zuid plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een verdachte poging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een professional ziet direct wat de situatie is en waarschuwt de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodsituatie worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Santpoort-Zuid? In het gedeelte hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Op die manier bepaal je welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Santpoort-Zuid.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De beveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Santpoort-Zuid?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit de regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Velsen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, buitensirene. Tevens moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 tot €1900,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1275,00 tot ongeveer €2250,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1500,00 tot €2000,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in Santpoort-Zuid.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Santpoort-Zuid (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht bieden wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Santpoort-Zuid. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Proteq en WBox Technologies. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Aerdenhout, Vogelenzang, Santpoort-Noord en Spaarnwoude.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden relevante tips de kans op inbraak in Santpoort-Zuid te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Meldkamer.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Santpoort-Zuid vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een compleet en professionele alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, TP-Link, Bosch, Somfy & Netamo, Hombli, Arlo, Eufy, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Santpoort-Zuid?

De kosten van een slim alarmsysteem in Santpoort-Zuid voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €1325,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de additionele services zoals camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Als het alarm een signaal opvangt checkt de centralist of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator neemt meteen contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De investering in een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 & €32,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een ongewone beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €250,00 per unit. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Santpoort-Zuid.


Postcodegebied: 2080, 2082

Plaats een reactie