Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Vogelenzang

Door het installeren van een alarmsysteem in Vogelenzang schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij onraad en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarbij waarschuwt een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze handige keuzehulp doorzoek je uitgebreide details over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens bieden we op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Vogelenzang en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-vogelenzang

Alarminstallatie Vogelenzang plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de melding en neemt direct contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Vogelenzang? In dit handige stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, SMS, E-mail, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Vogelenzang en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die gealarmeerd worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Vogelenzang?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen uit de regio

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Bloemendaal laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling. Verder zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is heel snel te installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €1400,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Onkosten inclusief installatie: €1250,00 – €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bedrade sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1300,00 tot en met €1950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Vogelenzang.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Vogelenzang (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Toch, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder check je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Vogelenzang. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Xteq en Takex. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Bentveld, Bennebroek, Aerdenhout en Santpoort-Zuid.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen praktische tips om de kans op inbraak in Vogelenzang te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Alarmlicht.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Vogelenzang vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In veel gevallen kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Somfy, Foscam, Bosch & Arlo, Eve, Netamo, Yale, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Vogelenzang?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Vogelenzang voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €1000,00. De precieze prijs komt tot stand door het type systeem (draadloos of bedraad), extra services zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en de installateur.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt een medewerker meteen of er een dreigende situatie is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €50,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij detectie ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een dome/bullet camera vanaf €225,00 per aansluiting. Wil je de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Vogelenzang.


Postcodegebied: 2114

Plaats een reactie