Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Aerdenhout

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Aerdenhout schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens zal het huisalarm afgaan bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je handige info over de soorten systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Aerdenhout en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-aerdenhout

Alarminstallatie Aerdenhout installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij onraad zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je een melding op je smartphone. Soms is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Aerdenhout? Hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan bepaal je welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, SMS, lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Aerdenhout en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert hoe je het systeem in werking stelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die gealarmeerd worden bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Aerdenhout?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in de buurt

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Bloemendaal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders. Daarbij heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot wel €1400,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €1000,00 oplopend tot €2300,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1200,00 tot en met €2500,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Aerdenhout.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Aerdenhout (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht tonen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Aerdenhout. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als GP en Videx. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Vogelenzang, Bentveld, Santpoort-Zuid en Santpoort-Noord.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de opties voor inbraak in Aerdenhout te beperken. Lees ook meer info over Telefoonmelding.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Aerdenhout vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een effectieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In veel gevallen kan je kiezen voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, Bosch, EZVIZ, Foscam, TP-Link & Arlo, Yale, Eufy, Netamo, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Aerdenhout?

De kosten van een slim alarmsysteem in Aerdenhout voor thuis liggen gemiddeld tussen de €550,00 en €1250,00. De offerteprijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de extra opties zoals camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er precies gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een geverifieerde alarmmelding D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 & €42,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €275,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een systeem met HD-beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €400,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Aerdenhout.


Postcodegebied: 2110, 2111, 2114

Plaats een reactie