Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bentveld

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Bentveld voel je je een stuk veiliger thuis. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, geeft een melding bij een inbraakpoging en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Evenzeer zal het huisalarm afgaan bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp tonen wij betrouwbare info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Tevens check je op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Bentveld en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-bentveld

Alarminstallatie Bentveld laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij onraad zal het alarm worden geactiveerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Als extra optie wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De centralist ziet direct wat de situatie is en waarschuwt de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een overval, inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bentveld? In het stukje hieronder nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan markeer je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, SMS, lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Indien gewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bentveld en omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De vakman geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Bentveld?

Vergelijk tarieven van specialisten in direct regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Zandvoort gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 tot +/- €1900,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijzen inclusief installatie: €1300,00 tot €2000,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bekabelde sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1800,00 tot circa €2050,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Bentveld.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bentveld (juli 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel bieden wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bentveld. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Sistec en Suprema. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Bennebroek, Hoofddorp, Vogelenzang en Aerdenhout.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Bentveld te verkleinen. Check ook extra informatie over Brandbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Bentveld vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan bekend om een professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Somfy, TP-Link, D-Link, Foscam of Arlo, Eve, Netamo, Eufy, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Bentveld?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Bentveld voor thuis liggen tussen de €500,00 en €800,00. De totaalprijs komt tot stand door het gekozen systeem, de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert analyseert een operator wat er gaande is en of ze direct in actie moeten komen. Een expert stelt woningeigenaren op de hoogte Bij brand, inbraak of een overval Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en +/- €50,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, e-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera vanaf €375,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Bentveld.


Postcodegebied: 2116

Plaats een reactie