Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Anna Paulowna

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Anna Paulowna beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp tonen wij goede details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op dit platform bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Anna Paulowna en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-anna-paulowna

Alarminstallatie Anna Paulowna laten installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij ongewone situaties gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een agent bekijkt de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodsituatie worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Anna Paulowna? In het stukje hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke ingangen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij bekabelde installaties is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Mogelijk kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Anna Paulowna en omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Anna Paulowna?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen uit jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Hollands Kroon houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Evenzeer dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarieven inclusief montage: €650,00 – €1200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een betrouwbaar systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1250,00 oplopend tot €1800,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1450,00 oplopend tot €3000,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Anna Paulowna.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Anna Paulowna (juli 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In deze tabel tonen wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Anna Paulowna. Zij hebben ervaring met merken als ABUS en De Raat. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Breezand, Wieringerwaard, Callantsoog en Oudesluis.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Anna Paulowna te verminderen. Lees ook meer info over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Anna Paulowna vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Vaak bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, Foscam, D-Link, TP-Link + Eve, Arlo, Eufy, Netamo, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Anna Paulowna?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Anna Paulowna voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 en €825,00. De totaalprijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker of er een dreigende situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een agent neemt contact op met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €32,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een ongewone beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €300,00 p/stuk. Heb je liever een oplossing met HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €625,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Anna Paulowna.


Postcodegebied: 1760, 1761

Plaats een reactie