Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bennebroek

Door het installeren van een alarmsysteem in Bennebroek is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, geeft een melding bij een inbraakpoging en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp lees je goede informatie over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in Bennebroek en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-bennebroek

Alarminstallatie Bennebroek installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een signaal geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker analyseert de situatie en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bennebroek? In dit handige stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie bepaal je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: rookmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, lichtalarm, SMS, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bennebroek en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De woningbeveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Bennebroek?

Krijg verschillende offertes van installateurs in jouw buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Bloemendaal gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 tot €2050,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Onkosten inclusief installatie: €1100,00 tot €2150,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1650,00 tot €2650,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Bennebroek.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bennebroek (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het overzicht hieronder ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bennebroek. Zij hebben ervaring met merken als Sony en Allmatic. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Hoofddorp, Zwaanshoek, Bentveld en Vogelenzang.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Bennebroek te verkleinen. Lees ook meer info over Brandblusser.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Bennebroek vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel met veel kennis over het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam of Hombli, Eve, Yale, Arlo, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Bennebroek?

De kosten van een goed alarmsysteem in Bennebroek voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1175,00. De uiteindelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, de aanvullende diensten zoals camera’s of rookmelder, het soort woning, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt de centralist direct wat er gaande is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en +/- €45,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Voorkeur voor een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Bennebroek.


Postcodegebied: 2120, 2121

Plaats een reactie