Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heinenoord

Dankzij een alarmsysteem in Heinenoord verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. Via onze adviseurs doorzoek je populaire details over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend bieden we op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Heinenoord en vind je slimme tips tegen inbraak.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-heinenoord

Alarminstallatie Heinenoord laten installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en krijg je meteen melding op je smartphone. In veel gevallen is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist bekijkt de situatie en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heinenoord? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heinenoord en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Heinenoord?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven uit de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Hoeksche Waard laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling. Tevens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot wel €1450,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarieven inclusief installatie: €1300,00 – €2300,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1450,00 tot ongeveer €2650,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Heinenoord.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, pas, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heinenoord (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heinenoord. Zij kunnen je helpen met merken zoals Royal Safe en Alarmtech. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Numansdorp, Zuid-Beijerland, Westmaas en Mijnsheerenland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we populaire tips om de opties voor inbraak in Heinenoord te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Telefoonmelding.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Heinenoord vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij bieden een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Meestal werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, Bosch, TP-Link, EZVIZ + Arlo, Yale, Eve, Hombli, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Heinenoord?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Heinenoord voor thuis liggen tussen de €575,00 en €1150,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van het soort systeem, de extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. Een expert zoekt meteen contact met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €37,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 per camera. Heb je liever een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Heinenoord.


Postcodegebied: 3274

Plaats een reactie