Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Tinte

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Tinte beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, jaagt inbrekers de deur uit en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In de praktische keuzehulp delen wij praktische informatie over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Tevens check je op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Tinte en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-tinte

Alarminstallatie Tinte laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch detectiesysteem dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering gaat vaak een luid alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een expert volgt de situatie meteen op en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Tinte? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Zo markeer je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, E-mail, SMS, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Tinte en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De vakman demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Tinte?

Vraag offertes op bij installateurs uit de regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Westvoorne laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, camerabewaking. Evenzeer heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1600,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Er zijn nauwelijks storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €1150,00 – €1750,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1300,00 oplopend tot €2050,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Tinte.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Tinte (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht check je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Tinte. Zij hebben ervaring met merken als Sandisk en Olympia. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Rockanje, Zwartewaal, Oostvoorne en Vierpolders.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Tinte te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Tinte vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij helpen jou met een intelligente alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, D-Link, Bosch, TP-Link of Netamo, Eufy, Yale, Arlo, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Tinte?

De kosten van een slim alarmsysteem in Tinte voor thuis liggen ongeveer tussen de €575,00 en €1225,00. De totaalprijs komt tot stand door het type installatie, de extra opties zoals camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties analyseert een operator wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De operator neemt contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en €30,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 p/stuk. Liever een systeem met HD-beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Tinte.


Postcodegebied: 3234

Plaats een reactie