Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Vierpolders

Met een alarmsysteem in Vierpolders beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Eveneens geeft het huisalarm ook een signaal af bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we goede informatie over de meest populaire systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Vierpolders en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-vierpolders

Alarminstallatie Vierpolders installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Tegen extra betaling wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een agent controleert het signaal en neemt telefonisch contact op met de bewoners. Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Vierpolders? In het volgende stukje geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan maak je een plan welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: telefonische oproep, E-mail, SMS, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Vierpolders en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De specialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Vierpolders?

Krijg verschillende offertes van specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Brielle houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders. Daarnaast moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is heel snel te installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €650,00 tot wel €1950,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Onkosten inclusief installatie: €1175,00 tot wel €1850,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bedrade componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze sensors.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1200,00 – €2900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Vierpolders.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, tag, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Vierpolders (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht ontdek je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Vierpolders. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Videx en Convex. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Oostvoorne, Tinte, Oudenhoorn en Heenvliet.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we 10 handige tips om de kans op inbraak in Vierpolders te beperken. Check ook extra informatie over Sirenes.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Vierpolders vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, TP-Link, Somfy, Foscam, Bosch & Eve, Hombli, Yale, Eufy, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Vierpolders?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Vierpolders voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €500,00 en €1050,00. De daadwerkelijke prijs is afhakelijk van het gekozen systeem, extra opties zoals camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen analyseert een operator of er een noodzaak is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een expert zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 & €42,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, telefonische oproep, e-mail, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €550,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Vierpolders.


Postcodegebied: 3222, 3231, 3237

Plaats een reactie