Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beesel

Met een alarmsysteem in Beesel is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp delen wij populaire informatie over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Beesel en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-beesel

Alarminstallatie Beesel laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties gaat vaak een sirene af en ontvang jij op je telefoon een melding. In sommige situaties is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een agent volgt de situatie meteen op en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij brand, inbraak of een overval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beesel? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beesel.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Beesel?

Vergelijk tarieven van experts in jouw regio

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Beesel gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking, buitensirene. Verder start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Minpunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 tot wel €2000,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1275,00 tot €1700,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1600,00 tot circa €2850,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Beesel.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, pas, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beesel (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de bijgaande tabel bieden wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beesel. Zij kunnen je helpen met merken zoals Kenwei en Panasonic. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Bergen Limburg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je relevante tips de kans op inbraak in Beesel te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Sirenes.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Beesel vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij bieden een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Meestal kan je kiezen voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, EZVIZ, TP-Link, Foscam, D-Link + Eufy, Hombli, Arlo, Eve, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Beesel?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Beesel voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €450,00 en €925,00. De precieze prijs komt tot stand door het soort alarm, extra opties zoals een beveiligingscamera of gasdetector, de grootte van de woning en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Wanneer er een melding binnenkomt checkt de centralist wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €50,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Wil je haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Beesel.


Postcodegebied: 5954

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie