Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Reuver

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Reuver is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we betrouwbare details over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend tonen wij op deze pagina landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Reuver en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-reuver

Alarminstallatie Reuver laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat via sensoren een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en waarschuwt de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerd alarm kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Reuver? In het gedeelte hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan bepaal je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Reuver.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De medewerker demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Reuver?

Krijg verschillende offertes van installateurs uit de regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Beesel gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1750,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1050,00 – €2300,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1350,00 tot circa €2400,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Reuver.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Reuver (mei 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Maar, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel vind je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Reuver. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Secu en Rokonet. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Horst, Melderslo, Belfeld en Arcen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we praktische tips om de opties voor inbraak in Reuver te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Soorten alarminstallaties.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Reuver vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Limburg leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een innovatieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Steeds vaker werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, D-Link, Bosch, Somfy + Arlo, Eve, Netamo, Hombli, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Reuver?

De kosten van een slim alarmsysteem in Reuver voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €425,00 en €1250,00. De totaalprijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er rondom het huis gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De onkosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 & €37,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een signalering krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een goedkope optie is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per camera. Heb je liever haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera voor €575,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Reuver.


Postcodegebied: 5953

Plaats een reactie