Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Horst

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Horst beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij uitgebreide info over de mogelijke systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je op deze pagina een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Horst en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-horst

Alarminstallatie Horst installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een verdachte poging zal het alarm afgaan en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen wordt jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker analyseert de melding en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Horst? In het volgende stukje lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en kijk waar de zwakke plekken liggen. Daardoor bepaal je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld woningalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Horst.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Horst?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit de buurt

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Horst aan de Maas gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking. Eveneens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dan batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 tot +/- €2100,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 oplopend tot €2250,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1600,00 tot +/- €2800,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Horst.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, druppel, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Horst (februari 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Horst. Zij kunnen je helpen met merken zoals Allmatic en Sentry. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Melderslo, Hegelsom, Reuver en Belfeld.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Horst te beperken. Check ook extra informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Horst vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel met veel kennis over het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Dikwijls heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, Foscam, EZVIZ, Bosch, D-Link & Arlo, Eufy, Netamo, Hombli, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Horst?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Horst voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €1450,00. De exacte prijs is afhakelijk van het type alarm, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er rondom het huis gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) als er sprake is van inbraak of brand Middels Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en +/- €37,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een set met analoge camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €425,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Horst.


Postcodegebied: 5960, 5961

Plaats een reactie