Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Melderslo

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Melderslo beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een eigen alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je praktische informatie over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Ook verstrekken we op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Melderslo en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-melderslo

Alarminstallatie Melderslo laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij onraad gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In sommige situaties wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De operator kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Melderslo? In het onderstaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen voorzien moeten worden van detectors. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem zijn alle componenten met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Melderslo en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De woningbeveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Melderslo?

Ontvang gratis offertes van experts uit de regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Horst aan de Maas hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Let erop dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €800,00 tot €2150,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €1125,00 – €2250,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bedrade sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1550,00 tot en met €2950,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Melderslo.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Melderslo (februari 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Alleen, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht vind je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Melderslo. Zij hebben ervaring met merken als Urmet en Fire King. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Hegelsom, Meterik, Horst en Reuver.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Melderslo te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Melderslo vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Regelmatig kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, TP-Link, D-Link, Somfy & Netamo, Eve, Hombli, Eufy, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Melderslo?

De kosten van een slim alarmsysteem in Melderslo voor thuis liggen tussen de €350,00 en €850,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het type alarm, extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er rondom het huis gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker van de meldkamer belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij overval, inbraak of brand. Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De onkosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 en €52,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij beweging krijg je direct een melding. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, SMS. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 p/stuk. Liever een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €625,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Melderslo.


Postcodegebied: 5962

Plaats een reactie