Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Keijenborg

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Keijenborg heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp verstrekken we praktische details over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast bekijk je hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Keijenborg en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-keijenborg

Alarminstallatie Keijenborg laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een ongewone beweging gaat vaak een sirene af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Keijenborg? In het bijgaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie weet je welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is doorschakeling van de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Keijenborg en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Keijenborg?

Ontvang gratis offertes van installatiebedrijven in jouw buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Bronckhorst hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Houd in acht dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 tot +/- €1500,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €1150,00 tot ongeveer €2250,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1650,00 tot ongeveer €2850,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Keijenborg.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pas, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Keijenborg (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Keijenborg. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Paxton en Escalight. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Ruurlo, Mariënvelde, Hengelo en Vorden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven praktische tips om de opties voor inbraak in Keijenborg te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Keijenborg vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een ingenieuze alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, Bosch, D-Link, Somfy, TP-Link of Eve, Netamo, Hombli, Yale, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Keijenborg?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Keijenborg voor thuis liggen ongeveer tussen de €350,00 en €1075,00. De echte prijs hangt af van welk alarm je kiest, de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het soort woning, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit bekijkt een medewerker meteen wat er gaande is en of ze direct in actie moeten komen. Een specialist stelt woningeigenaren op de hoogte Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 en €32,50 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €250,00 p/stuk. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Keijenborg.


Postcodegebied: 7256

Plaats een reactie