Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Westvoorne

Met een alarmsysteem in Westvoorne beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je goede info over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder vergelijk je op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Westvoorne en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-westvoorne

Alarminstallatie Westvoorne laten installeren

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een specialist volgt de situatie meteen op en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Westvoorne? In dit handige stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Betreffende inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, gasdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Westvoorne en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Westvoorne?

Krijg verschillende offertes van experts in direct regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Flink wat huizen in de gemeente Westvoorne gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking. Daarbij zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Let erop dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot +/- €1700,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1225,00 tot €2100,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1500,00 tot circa €2850,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Westvoorne.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Westvoorne (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel vind je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Westvoorne. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Escalight en Profiline. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Brielle en Hellevoetsluis.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Westvoorne te beperken. Bekijk ook meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Westvoorne vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Meestal kan jij hier ook terecht voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, EZVIZ, Foscam, Somfy & Arlo, Hombli, Yale, Netamo, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Westvoorne?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Westvoorne voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €550,00 en €1400,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het type installatie, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De beveiliger waarschuwt de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €42,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een ongewone beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren is de indringer zich niet bewust van zijn acties, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €200,00 per aansluiting. Wil je een systeem met HD-beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Probeer dan een HD IP camera vanaf €550,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Westvoorne.


Postcodegebied: 3234

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie