Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Escharen

Door het installeren van een alarmsysteem in Escharen verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp vind je handige informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend doorzoek je op deze pagina mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Escharen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-escharen

Alarminstallatie Escharen laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een foute beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De centralist bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Escharen? In het gedeelte hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan maak je een plan welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, waterdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, lichtalarm, SMS, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Escharen en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De vakman geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Escharen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts in de buurt

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Land van Cuijk houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening. Evenzeer heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot wel €1550,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1150,00 – €2000,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bedrade onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot ongeveer €2250,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Escharen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, ID, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Escharen (mei 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de tabel hieronder check je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Escharen. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Suprema en Trias. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in Megen, Macharen, Grave en Keent.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden relevante tips de kans op inbraak in Escharen te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Meldkamer.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Escharen vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Steeds vaker bieden zij de optie tot een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, Foscam, EZVIZ, D-Link + Eve, Arlo, Netamo, Hombli, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Escharen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Escharen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 en €1175,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het type alarm, extra opties zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij calamiteiten wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker neemt contact op met de bewoners bij een noodgeval Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De investering in een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 & €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij onraad is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €450,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Escharen.


Postcodegebied: 5364

Plaats een reactie