Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Keent

Met een alarmsysteem in Keent voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarbij heeft het huisalarm ook een melding bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je handige informatie over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Keent en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-keent

Alarminstallatie Keent plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een specialist onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Keent? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo markeer je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, SMS, E-mail, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Afsluitend kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Keent.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De expert vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Keent?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven in direct regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Oss hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene. Daarnaast zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €800,00 tot €1450,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijs inclusief installatie: €1225,00 tot ongeveer €1650,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Investering inclusief aanleggen: €1800,00 tot circa €2050,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Keent.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, druppel, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Keent (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel bekijk je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Keent. Zij werken met gangbare merken als Theben en Risco. Of bekijk installateurs en bedrijven in Grave, Escharen, Overlangel en Neerloon.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven relevante tips de kans op inbraak in Keent te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Keent vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Groningen kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een intelligente alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In potentie bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, Foscam, EZVIZ, D-Link, Bosch + Netamo, Yale, Arlo, Eufy, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Keent?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Keent voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €400,00 en €950,00. De precieze prijs komt tot stand door het soort systeem, de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij onraad en inbraak bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer neemt contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en €55,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij ongewone situaties ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €275,00 per aansluiting. Voorkeur voor de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €625,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Keent.


Postcodegebied: 5359

Plaats een reactie